Gör dina Besökare till Budgivare med rätt styling

Vi hjälper dig att skapa ett hemtrevligt intryck som attraherar fler

Varför välja Homestyling?

Lyft det unika i hemmet

Jag utgår från bostadens möjligheter med målet att lyfta fram det unika i varje hem. Har du något speciellt du vill framhäva eller behöver du hjälp med att hitta det unika i just din bostad?

Attrahera fler

Homestyling innebär bl.a. att jag rensar bort, flyttar om och lägger till inredningsdetaljer som skapar ett neutralt intryck och attraherar många fler.

En hemtrevlig känsla

För att få en varm och hemtrevlig miljö arbetar jag med växter, textilier och inredningsdetaljer. Jag kombinerar färger och texturer för att lyfta varje rums kvalitéer.

Intressera fler budgivare

Alla bostäder är i grund och botten bara golv, väggar och tak. Men valet av möblers placering, inredningsdetaljer och fokuspunkter är avgörande för vilket intryck intressenterna får. Detta är en av anledningarna till varför två identiska lägenheter kan säljas för helt olika priser.

Före & efter Homestyling

Ibland är det svårt att sätta fingret på vad som gör ett hem så mysigt och hemtrevligt. Du kan vara lugn, vi hjälper dig att ta fram de absolut bästa sidorna av ditt hem för att så många som möjligt ska bli intresserade!

Sovrum Före2 Sovrum Efter2

Hej! Mitt namn är

Therése Karlsson

Jag har alltid haft ett kreativt sinne och tyckt om skapande i alla former. I grunden är jag utbildad inom Design och har läst kurser som färglära, arkitektur, illustration och grafisk design.


Med åren har intresset utvecklats mot inredning och jag har i samband med det även utbildat mig till Certifierad Inredare & Homestylist. Med homestyling i kombination med bostadsfilm hoppas jag att vi kan ge dig optimala förutsättningar för din bostadsaffär!