,

3 stylingtips inför fotografering, filmning eller visning

Det är mycket du behöver tänka på när det gäller att styla din bostad inför försäljning. Här har jag listat mina 3 bästa tips som lyfter ditt hem både vid fotografering/film och inför visningen.

 

  • Städa grundligt i hela bostaden. Detta kan låta som en självklarhet men det absolut viktigaste att tänka på är att visa ett rent och fräscht hem! Vi vill inte mötas av kladdiga fönster, rester i diskhon, hår i duschen eller en frän lukt av sopor. Jag har själv varit på visningar där jag mötts av liknande erfarenheter och det har gett hela bostaden ett ofräscht intryck. För att eventuella köpare ska se bostadens fulla potential behöver du se till att alla ytor är rena. Du kan med stor fördel även se till att hemmet doftar gott inför visning med hjälp av t.ex. doftljus, textilsprayer eller varför inte nybakat bröd. Allt för en hemtrevlig känsla när man kliver innanför dörren.

 

  • Less is more – rensa bort personliga och onödiga pryttlar. Även om du tycker att dina personliga ägodelar är det som gör ditt hem till ett hem så behöver bostaden ge ett neutralt intryck för att intressera så många som möjligt. Ta bort familjefotografier och souvenirer, köpare vill kunna se sin egen framtid i bostaden. Plocka också undan alla onödiga pryttlar som fjärrkontroller, laddsladdar och tandborstar. Behåll dock gärna några väl valda inredningsdetaljer, vi vill inte att hemmet ska se avskalat och obebott ut.

 

  • Du kommer långt med växter och textilier. Gröna växter skapar en hemtrevlig känsla och kan aldrig slå fel. Se till att ha växter i alla rum, glöm inte badrummet! Du kan t.ex. köpa en färsk blombukett och dela upp den i flera vaser. En liten vas med någon blomma eller kvist i passar perfekt på handfatet i badrummet eller på sängbordet. Färska kryddväxter i köket ger också ett fräscht intryck. Textilier som kuddar, gardiner, mattor och filtar kan lyfta ett helt hem och är ofta pricken över i:et för en ombonad känsla. Se till att du använder dig av en relativt neutral färgskala som faller många i smaken.

 

Andra populära inlägg

Vad innebär homestyling?

Det är många som funderar på vad homestyling innebär och vad det egentligen gör för försäljningen av en bostad. Är det värt den extra kostnaden

Läs mer

Therése Karlsson

Certifierad Inredare & Homestylist

Jag lyfter fram det bästa i din bostad och hjälper dig att skapa hemtrevliga intryck.

Besökarnas favoriter
Våra guider

Så kan du tjäna mer pengar på din bostadsaffär!

Behöver du hjälp?

Bostadsfilm

Home styling

Stylingtips

STARTA

0$

Tack, nu har du fått ett mail från oss! Om du inte hittar det, kolla skräpposten.

Beräkna ditt pris

[item-282_quantity] 
Du behöver kontakta oss för att få ett korrekt pris, detta blir en uppskattning.


Välj ett alternativ för att gå vidare

NÄSTA

Hur mycket extra kan du tjäna?

[item-268_quantity] KR

Ställ in bostadens uppskattade utgångsprisDu uppskattas tjäna [item-268_price] KR extra 🎉Du uppskattas tjäna 

[item-268_price] KR extra 🎉


Välj ett alternativ för att gå vidare

NÄSTA

Nu snackar vi!

Du uppskattas kunna tjäna:

Du uppskattas tjäna: [item-268_price] KR extra 🎉

Du betalar endast: [total] KR

Bostäder som sålts med våra bostadsfilmer har en snittökning på 16% från utgångspriset, jämfört med med genomsnittet som ligger på 12%. Detta betyder att en budgivning i snitt genererar 25% mer pengar för bostäder som använder sig av bostadsfilm. Observera att denna beräkning görs utifrån historisk försäljning och att det inte finns några garantier för ett ökat slutpris.

Bostadsfilm.se får ta del av informationen från formuläret

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt :
Total :

SKICKA