,

Vad innebär homestyling?

Det är många som funderar på vad homestyling innebär och vad det egentligen gör för försäljningen av en bostad. Är det värt den extra kostnaden och gör det verkligen så stor skillnad? Homestyling utgår ofta från rådande trender samtidigt som det lyfter det unika i varje hem. Stylingen hjälper också till att skapa ett harmoniskt första intryck som attraherar många. Detta leder till att fler blir intresserade av ditt hem och det räcker med att en person till blir budgivare för att bostadspriset ska höjas rejält. Så kortfattat – JA, det är värt det!

Vad innebär då homestyling?
Homestyling innebär att man inför filmning/fotografering/visning rensar bort, flyttar om och lägger till. Processen kan se lite olika ut beroende på vilka förutsättningar som finns i det nuvarande hemmet. Har du en liten lägenhet med mycket prylar och saker i varje liten vrå? Eller kanske ett stort hus som ekar tomt med få möbler? Stylingen anpassas efter ditt unika hem med lagom mycket möbler och detaljer som ger ett bra helhetsintryck. Stylingen innefattar att saker som inte tillför så mycket rensas bort och att möbler positioneras på ett sätt som ser inbjudande ut och visar rummets fulla potential. Noga utvalda inredningsdetaljer, växter och textilier läggs till för att skapa den där extra varma och hemtrevliga känslan.

Oavsett om du behöver en helstyling eller bara vill ha tips på vad du själv kan göra för att lyfta ditt bostad inför försäljning så är homestyling inget att underskatta!

Andra populära inlägg

Therése Karlsson

Certifierad Inredare & Homestylist

Jag lyfter fram det bästa i din bostad och hjälper dig att skapa hemtrevliga intryck.

Besökarnas favoriter
Våra guider

Så kan du tjäna mer pengar på din bostadsaffär!

Behöver du hjälp?

Bostadsfilm

Home styling

Stylingtips

STARTA

0$

Tack, nu har du fått ett mail från oss! Om du inte hittar det, kolla skräpposten.

Beräkna ditt pris

[item-282_quantity] 
Du behöver kontakta oss för att få ett korrekt pris, detta blir en uppskattning.


Välj ett alternativ för att gå vidare

NÄSTA

Hur mycket extra kan du tjäna?

[item-268_quantity] KR

Ställ in bostadens uppskattade utgångsprisDu uppskattas tjäna [item-268_price] KR extra 🎉Du uppskattas tjäna 

[item-268_price] KR extra 🎉


Välj ett alternativ för att gå vidare

NÄSTA

Nu snackar vi!

Du uppskattas kunna tjäna:

Du uppskattas tjäna: [item-268_price] KR extra 🎉

Du betalar endast: [total] KR

Bostäder som sålts med våra bostadsfilmer har en snittökning på 16% från utgångspriset, jämfört med med genomsnittet som ligger på 12%. Detta betyder att en budgivning i snitt genererar 25% mer pengar för bostäder som använder sig av bostadsfilm. Observera att denna beräkning görs utifrån historisk försäljning och att det inte finns några garantier för ett ökat slutpris.

Bostadsfilm.se får ta del av informationen från formuläret

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt :
Total :

SKICKA